Groothandel met kennis, voorraad én knowhow bij u in de buurt!

SolarToday is een internationale groothandel met in de Benenux een regionale aanwezigheid door middel van vestigingen in verschillende delen van Nederland en België.

Wij hebben een sterke samenwerking met wereldspelers in de zonne-energie sector, zoals TRITEC met reeds 28 jaar bestaansrecht en de FATH Group, een Duitse industriële familie. Zo kan SolarToday als geen ander innovatief blijven en continu inspelen op de veranderingen in de zonne-energie markt.

Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in de zonne-energie. Wij selecteren onze fabrikanten nauwkeurig en nemen alleen de beste merken op in ons portfolio. Onze leveranciers worden geanalyseerd op gezonde financiële en technische ontwikkelingen. Ook voor ondersteuning bij uw eerste of complexe installaties kunt u op de ondersteuning van onze specialisten rekenen. We doen er alles aan om u te voorzien van betrouwbare en gecertificeerde materialen en een vergaande ondersteuning!

Zelf de totale elektriciteitsbehoefte opwekken?
Zonnepanelen dragen bij aan energiebesparing en zijn een belangrijke stap naar energie neutrale bedrijfspanden, overheidsgebouwen en woningen. Met een zonne-energiesysteem is het zelfs mogelijk om zelf uw totale elektriciteitsbehoefte op te wekken!

Daarnaast wordt door het plaatsen van zonnepanelen de CO2-uitstoot verminderd. Daarmee wordt klimaatverandering tegengegaan. Zonne-energie is een schone vorm van energieopwekking en wordt ingezet als duurzame energiebron. De overstap naar een duurzame en lokale energievoorziening draagt bij aan een duurzame toekomst. Natuurlijk zorgen zonnepanelen ook voor een besparing op uw energiekosten. Goed voor het milieu én goed voor uw portemonnee. Wat wilt u nog meer?

SolarToday levert niet aan particulieren of andere consumenten om niet te concurreren met onze eigen klanten, wel kunnen we uw projecten berekenen en u met de beste zonne-energie installateurs van Nederland in contact brengen voor een zekere investering op lange termijn.

Maak direct een afspraak
Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. We denken graag met u mee. Bent u benieuwd wat zonnepanelen u kunnen opleveren? Maak een afspraak en laat het rendement van zonnepanelen berekenen door een van onze specialisten. Kijk snel op de kaart voor de vestiging bij u in de buurt! U zult dan juist geïnformeerd worden en in contact komen met de bij u dichtstbijzijnde installateurs.

Installateur in uw regio

Copyright © 2019 SolarToday - Alle rechten voorbehouden
website door 7W Internet Marketing
Contact