In Nieuws

Vacature – HR medewerk(st)er

Ben jij een HR-medewerk(st)er met ervaring in werving en selectie van nieuwe medewerkers? Vind jij het een uitdaging om een HR omgeving op te bouwen in een kleine organisatie, voor optimale prestaties en het welbevinden huidige medewerkers? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn op zoek naar een HR-medewerk(st)er (24-40 uur) die graag werkt in een kleinere organisatie waarin iedereen directe communicatie met elkaar heeft. Je pakt daarin jouw rol om iedere collega het beste tot zijn/haar recht te laten komen. Daarnaast ga jij de uitdaging aan om in deze roerige tijden nieuwe collega’s te werven en selecteren.

Hoofdtaken

  • Je verzorgt een functiegebouw.
  • Je bent verantwoordelijk voor de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Je verzorgt aanname en onboarding van nieuwe medewerkers
  • Je begeleidt collega’s in het werk
  • Je rapporteert aan managementteam

Wij bieden

Een leuke en informele werkplek binnen een klein, open team. Je krijgt voldoende groeimogelijkheden, een marktconform salaris, pensioenregeling en bedrijfssportregeling.

Oh ja! Wie zijn wij?

SolarToday is een solar groothandel voor installateurs. Met een portfolio van topmerken en vestigingen door heel het land voorzien wij installateurs van zonnepanelen en toebehoren. Wij kiezen hierbij voor advies op maat en ontzorgen onze klanten.

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je woonachtig in de regio rondom Haarlem? Reageer dan snel en stuur jouw sollicitatie naar a.jagersma@solartoday.nl en we nemen snel contact met je op.

Deel dit artikel:

0
X