SolarEdge

SolarEdge is wereldmarktleider op het gebied van smart energy technologie.

In een SolarEdge installatie, wordt op elk zonnepaneel een slimme elektronische unit aangesloten: de power optimizer. Power optimizers maximaliseren de productie van zonne-energie van elk paneel afzonderlijk en verminderen daardoor vermogensverliezen. Als een afzonderlijk paneel slecht presteert, heeft dit geen invloed op de prestaties van de andere panelen in die string.

Meer weten over SolarEdge? Neem contact met ons op!

Klaar voor de toekomst met SolarEdge

Help klanten besparen met slimme technologie

SolarEdge verenigt technologie van wereldklasse met constante innovatie om intelligente energie-oplossingen voor uw woning te ontwikkelen.

Dankzij een combinatie van power optimizers en omvormers, uitzonderlijke veiligheid, geavanceerde monitoring en intelligent energiebeheer kunnen uw klanten geld besparen en hun woning, kantoor of ander gebouw van groene stroom voorzien met een zonnetechnologie die klaar is voor de toekomst.

Technische voordelen

  • Kleinere kans op storingen
  • Uitzonderlijke veiligheid
  • Geavanceerde monitoring en intelligent energiebeheer
  • Maximale productie van zonne-energie

Slimme Omvormers

Deze 1- en 3-fase omvormers zijn geschikt voor elk type residentieel dak: van kleine dakoppervlaktes met 4 tot 8 panelen, tot grote, krachtige installaties. Omvormers die speciaal ontwikkeld zijn voor thuisaccu-opslag, smart energy en voor het opladen van EV’s zijn ook beschikbaar.

Power Optimizers

Alle zonnepanelen op het dak worden voorzien van een power optimizer zodat ze onafhankelijk kunnen presteren. Dit leidt tot meer energieproductie, grotere veiligheid en volledig inzicht in de prestaties van elk paneel.

Opslag

De zeer efficiënte DC-gekoppelde batterijen van SolarEdge slaan overtollige zonne-energie op om zo het huis van stroom te voorzien wanneer de tarieven hoog zijn of ‘s nachts. En met de Back-up interface zelfs tijdens stroomuitval.

EV-Lader

EV-laders voor thuis maken automatisch gebruik van de beschikbare zonne-energie voor het opladen van jouw elektrische auto’s. Zo kun je thuis snel je auto’s opladen met schone, goedkope, hernieuwbare energie.

Home Load Controller

Verhoog je besparingen door meer apparaten zonne-energie te laten gebruiken, regelt zware belastingen met behulp van magneetschakelaars van derden.

SolarEdge Design Tools

Designer is een gratis webtool die u helpt uw met het sneller en aantrekkelijker opmaken van het voorstel aan uw klant. Gebruik de online tool om uw SolarEdge-systemen te plannen, bouwen en valideren vanaf het begin tot de installatie.

Wilt u meer informatie?

Trainingen over SolarEdge

Geen trainingen

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen met SolarEdge? Wij helpen u graag. Neem contact op met één van onze kenniscentra of laat een bericht achter via ons formulier.

Kenniscentrum Dokkum | Bel: 0519 82 03 00
Kenniscentrum Zwolle | Bel: 038 201 99 87
Kenniscentrum Roosendaal | Bel: 0165 32 68 93
Kenniscentrum Kootwijkerbroek | Bel: 0342 23 11 00
Kenniscentrum Alkmaar | Bel: 072 – 799 1049
Kenniscentrum Beernem| Bel: 050950226

0