SolarToday en Ajax hebben handtekeningen gezet onder het ‘Official Supplier’ contract voor het komende seizoen 2020/2021. 

“Onze leverancier-partners vroegen ons om samen verdere stappen te zetten in onze samenwerkingen op de Nederlandse en internationale markt. Daar werken wij natuurlijk graag aan mee. Het verheugt ons daarom dat wij, met de support van onze leverancier-partners de samenwerking met AJAX zijn gestart. Ook past het prima in het plaatje van onze internationale ambities”, aldus Arjen Jagersma, CEO van SolarToday.

Beloning voor nieuwe en huidige klanten

SolarToday zet het sponsorschap met AJAX in om nieuwe en huidige klanten te belonen voor het vertrouwen in hun expertise op het gebied van zonne-energie. Gedurende het voetbalseizoen worden er AJAX Business Seats verloot. Boudewijn, CSO van SolarToday: “Wij trappen af met ons gloednieuwe zonnepaneel Jinko 390 N-type. Iedereen die voor 31 oktober een order op dit nieuwe zonnepaneel binnenschiet, maakt kans op 2 Business Seats voor een thuiswedstrijd van AJAX wanneer de maatregelen dit toelaten. ”

Bekijk hier meer informatie over het n-type zonnepaneel > 

N-TYPE MONO JINKO SOLAR

  • Door een langzamere veroudering van de cell kan Jinko Solar tot 30 vermogensgarantie geven
  • 1% degradatie i.p.v. 2%
  • Slechts 0.4% jaarlijkse degradatie i.p.v. de marktstandaard 0,6%
  • Uiteindelijk wordt er meer dan 5% stroom geproduceerd met de N-type

Garandeerde kwaliteit

Naast geavanceerde productietechnieken en zeer uitgebreide interne kwaliteitscontrole wordt Jinko Solar door externe specialisten geëvalueerd en beoordeeld. Als Tier1 leverancier van zeer grote energieprojecten overal ter wereld worden zij nauwlettend gevolgd door de gerenommeerde financiële instituten. SolarToday kiest bewust voor partijen uit de TIER1 – top 5 om u en uw klanten te garanderen van een hoge en stabiele kwaliteit.

Wilt u meer informatie?


  • Dit formulier verzamelt uw gegevens om contact met u op te nemen. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens en deze worden beveiligd bewaard. Met het versturen gaat u akkoord met ons privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen met onze Jinko Solar? Wij helpen u graag. Neem contact op met één van onze kenniscentra of laat een bericht achter via ons formulier.

Kenniscentrum Dokkum | Bel: 0519 82 03 00
Kenniscentrum Zwolle | Bel: 038 201 99 87
Kenniscentrum Roosendaal | Bel: 0165 32 68 93
Kenniscentrum Kootwijkerbroek | Bel: 0342 23 11 00
Kenniscentrum Haarlem | Bel: 06 340 707 01

Plaats een order op de Jinko N-type 390 full black en maak kans op de volgende prijzen:

– Ajax bal en luxe borrelpakket om de wedstrijd thuis te kijken

– Een SolarToday & Ajax dopper waterfles

Voor elke wedstrijd wordt de winnaar bekend gemaakt. Houd onze LinkedIn pagina in de gaten.

0
X