Werken bij SolarToday aan een duurzame wereld!

Met plezier naar je werk gaan, je persoonlijk kunnen ontwikkelen en bijdragen aan een duurzame maatschappij. Dat kan bij SolarToday!

Voel jij je thuis bij een organisatie die haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus neemt en waarde hecht aan een gezellig team waarmee je enthousiast samenwerkt aan projecten om trots op te zijn? Solliciteer dan bij SolarToday!

VACATURES VESTIGINGEN BENELUX

Vacature - inside sales medewerk(st)er Haarlem (32-40 uur)

Vacature

Wil jij graag in een duurzame onderneming werken? Ga jij op een klantgerichte wijze om met klanten? Ben je commercieel ingesteld? Vind je het leuk om te werken in een klein team? En woon je in de regio Haarlem? Dan zoeken wij jou!

Vacature - magazijnspecialist Alkmaar

Voor onze vestiging SolarToday Alkmaar zijn we op zoek naar een nauwkeurige magazijnspecialist. Ben jij praktisch ingesteld en bereid de handen uit de mouwen te steken, werk je graag in een klein team én woonachtig in omgeving Alkmaar? Lees dan verder!

Vacature - Verkoop Adviseur SolarToday Beernem

Voor onze vestiging SolarToday Beernem zijn we op zoek naar een ondernemend Verkoop Adviseur die het als een uitdaging ziet de verkoop en technische ondersteuningsactiviteiten op te bouwen en verder uit te breiden.

Vacature - Logistiek Expert Haarlem (32-40 uur)

Heb jij verstand van de wereld van logistiek en voel jij je thuis bij Europees wegvervoer, zeevracht, inklaring en opslag? Lees dan verder!

Vacature - Commercieel Technisch Adviseur Alkmaar

Voor onze vestiging SolarToday Alkmaar zijn we op zoek naar een ondernemende collega die het als een uitdaging ziet de verkoop en technische ondersteuningsactiviteiten op te bouwen en verder uit te breiden.

Open sollicitatie - Hoofdkantoor & vestigingen

Staat er geen vacature bij die aansluit bij jouw capaciteiten? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s (inkoop | verkoop | sales | adviseur | magazijn), het liefst met ervaring in de solar branche. Laat ons weten welke functie jij ambieert via onderstaand formulier en wie weet zien we elkaar snel!

VACATURES HOOFDKANTOOR HAARLEM

Direct solliciteren op een vacature? Of een open sollicitatie? Vul dan onderstaand formulier in.

Max. bestandsgrootte: 10 MB.

Benieuwd naar Team SolarToday?

SolarToday is een snel groeiende groothandel, gespecialiseerd in solar producten. Wij dragen al ruim 10 jaar bij aan een duurzame wereld. Dit doen we met een team van ongeveer 30 collega’s, zowel op het hoofdkantoor in Haarlem als in de vestigingen in Nederland, Spanje en Turkije.

Werken bij SolarToday betekent werken in een informele en betrokken organisatie. Je krijgt voldoende ruimte voor eigen inbreng en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Regelmatig wordt er een borrel of (sportief) uitje georganiseerd voor collega’s en relaties.

Medewerkers aan het woord

Bijdragen aan de verduurzaming van Nederland (en Europa), dat is toch fantastisch?

Jaap – vestigingsmanager

Een ambitieuze baan combineren met het moederschap, door flexibel te werken kan dat!

Renee – marketingmanager

Bij SolarToday is veel ruimte voor eigen inbreng, dat werkt voor mij heel fijn.

Bernard – commercieel adviseur

0