Werken bij SolarToday aan een duurzame wereld!

Met plezier naar je werk gaan, je persoonlijk kunnen ontwikkelen en bijdragen aan een duurzame maatschappij. Dat kan bij SolarToday!

Voel jij je thuis bij een organisatie die haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus neemt en waarde hecht aan een gezellig team waarmee je enthousiast samenwerkt aan projecten om trots op te zijn? Solliciteer dan bij SolarToday!

Vacature - Int. commerciële binnendienst

Als internationaal commercieel administratief medewerk(st)er bij SolarToday heb je contact met onze internationale collega’s over levertijd en prijzen. Je verwerkt of bewaakt de orders in Exact en je stemt intern af welke orders wanneer uitgeleverd kunnen worden.

Vacature -
Commerciële binnendienst

Wil jij graag in een duurzame onderneming werken? Heb jij technische (solar) kennis? Ben je commercieel ingesteld? En vind je het leuk om te werken in een klein team? Dan zoeken wij jou!

Vacature - Magazijnmedewerker vestiging Zwolle

Voor onze vestiging SolarToday Zwolle zijn we op zoek naar een handige duizendpoot die het als een uitdaging ziet om samen met zijn collega’s de werkzaamheden in het magazijn en bijbehorende administratieve taken soepel te laten verlopen. Ben jij dat? Lees dan verder!

Vacature - Inkoopadministratie

Als administratief medewerker bij SolarToday ben je samen met je directe collega verantwoordelijk voor de inkoopadministratie. Jij verwerkt de inkooporders in ons systeem (Exact), boekt de ontvangsten, vraagt levertijden na en bewaakt de bestelniveaus.

Vacature - Verkoop binnendienst

Als binnendienst medewerker ben je vanuit kantoor verantwoordelijk voor het ontzorgen van de verkoop buitendienstcollega’s. Jij weet alles over de producten en adviseert de klant over producten, alternatieven en levertijden wanneer zij je bellen.

Vacature - Inkoper

Als inkoper bij SolarToday ben je samen met je directe collega verantwoordelijk voor voldoende beschikbaarheid van materialen voor de juiste prijs, kwaliteit en beschikbaarheid. Je staat stevig in je schoenen en je overlegt met onze Salesmanager over de forecast.

Vacature - Sales Support

Als commercieel administratief medewerk(st)er bij SolarToday verwerk je verkooporders in Exact en je stemt intern af welke orders wanneer uitgeleverd kunnen worden aan onze klanten en vestigingen.

Open sollicitatie - Benelux

Staat er geen vacature bij die aansluit bij jouw capaciteiten? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s (inkoop | verkoop | sales | adviseur | magazijn), het liefst met ervaring in de solar branche. Laat ons weten welke functie jij ambieert via onderstaand formulier en wie weet zien we elkaar snel!

Direct solliciteren op een vacature? Of een open sollicitatie? Vul dan onderstaand formulier in.

Max. bestandsgrootte: 16 MB.

Benieuwd naar Team SolarToday?

SolarToday is een snel groeiende groothandel, gespecialiseerd in solar producten. Wij dragen al ruim 10 jaar bij aan een duurzame wereld. Dit doen we met een team van ongeveer 30 collega’s, zowel op het hoofdkantoor in Haarlem als in de vestigingen in Nederland, Spanje en Turkije.

Werken bij SolarToday betekent werken in een informele en betrokken organisatie. Je krijgt voldoende ruimte voor eigen inbreng en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Regelmatig wordt er een borrel of (sportief) uitje georganiseerd voor collega’s en relaties.

Medewerkers aan het woord

Bijdragen aan de verduurzaming van Nederland (en Europa), dat is toch fantastisch?

Jaap – vestigingsmanager

Een ambitieuze baan combineren met het moederschap, door flexibel te werken kan dat!

Renee – marketingmanager

Bij SolarToday is veel ruimte voor eigen inbreng, dat werkt voor mij heel fijn.

Bernard – commercieel adviseur

0