Werken bij SolarToday aan een duurzame wereld!

Met plezier naar je werk gaan, je persoonlijk kunnen ontwikkelen en bijdragen aan een duurzame maatschappij. Dat kan bij SolarToday!

Voel jij je thuis bij een organisatie die haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus neemt en waarde hecht aan een gezellig team waarmee je enthousiast samenwerkt aan projecten om trots op te zijn? Solliciteer dan bij SolarToday! In oktober 2022 gaan we met alle collega’s naar Sevilla, ben jij erbij?

Vacature - Accountmanager binnendienst Zwolle

Heb je ervaring met, of kennis van het ontwerpen en verkopen van PV-systemen? Heb jij de communicatieve vaardigheden en de vakkennis om uit te leggen hoe een PV-systeem aangelegd dient te worden? Neem dan contact met ons op!

Vacature - Commercieel adviseur Roosendaal

Als onderdeel van ons lokale team word jij verantwoordelijk voor de verkoop in Noord-Brabant. Ben jij een gedreven verkoper die zijn of haar klanten graag gedegen adviseert en zo onze rol als specialist in de regio verder helpt uitbouwen?

Vacature - Commercieel adviseur Alkmaar

Heb jij technische (solar) kennis? Een vlotte babbel? En adviseer jij graag? Dan zoeken wij jou! In een klein, gezellig team kun je bijdragen aan een duurzamere wereld met voldoende ruimte voor eigen inbreng en mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Vacature HR-medewerk(st)er Haarlem

Ben jij een HR-medewerk(st)er met ervaring in werving en selectie van nieuwe medewerkers? Vind jij het een uitdaging om een HR-omgeving op te bouwen voor optimale prestaties en het welbevinden van jouw collega’s? Ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar? Dan zoeken wij jou!

Vacature - Controller hoofdkantoor Haarlem

Heb jij affiniteit met cijfers, én met de business? Ben jij sterk in rapportages maken en ben je scherp op marges en risico’s? Houd je van orde en kun je anderen op een positieve manier aanspreken op resultaten? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe controller!

Vacature - Logistiek expert hoofdkantoor Haarlem

Voel jij je thuis in de wereld van logistiek? En heb jij verstand van Europees wegvervoer, zeevracht, inklaring en opslag? Is contact houden met logistieke partners en het maken van goede afspraken voor jou een eitje? En woon je in de omgeving Haarlem? Dan zoeken wij jou!

Commercieel medewerk(st)er binnendienst Kootwijkerbroek

Voor onze vestiging in Kootwijkerbroek zijn wij op zoek naar een enthousiaste commercieel medewerk(st)er binnendienst. Je houdt je bezig met het maken van offertes en legplannen. En onderhoudt de communicatie met onze klanten. Ben jij die enthousiaste collega die we zoeken?

Open sollicitatie -
Hoofdkantoor of vestigingen in Nederland

Staat er geen vacature bij die aansluit bij jouw capaciteiten? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s (inkoop | verkoop | sales | adviseur | magazijn), het liefst met ervaring in de solar branche. Laat ons weten welke functie jij ambieert via onderstaand formulier en wie weet zien we elkaar snel!

Direct solliciteren op een vacature? Of een open sollicitatie? Vul dan onderstaand formulier in.

Max. bestandsgrootte: 16 MB.

Benieuwd naar Team SolarToday?

SolarToday is een snel groeiende groothandel, gespecialiseerd in solar producten. Wij dragen al ruim 10 jaar bij aan een duurzame wereld. Dit doen we met een team van ongeveer 30 collega’s, zowel op het hoofdkantoor in Haarlem als in de vestigingen in Nederland, Spanje en Turkije.

Werken bij SolarToday betekent werken in een informele en betrokken organisatie. Je krijgt voldoende ruimte voor eigen inbreng en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Regelmatig wordt er een borrel of (sportief) uitje georganiseerd voor collega’s en relaties.

Medewerkers aan het woord

Bijdragen aan de verduurzaming van Nederland (en Europa), dat is toch fantastisch?

Jaap – vestigingsmanager

Een ambitieuze baan combineren met het moederschap, door flexibel te werken kan dat!

Renee – marketingmanager

Bij SolarToday is veel ruimte voor eigen inbreng, dat werkt voor mij heel fijn.

Bernard – commercieel adviseur

0
X