Werken bij SolarToday aan een duurzame wereld!

Met plezier naar je werk gaan, je persoonlijk kunnen ontwikkelen en bijdragen aan een duurzame maatschappij. Dat kan bij SolarToday!

Voel jij je thuis bij een organisatie die haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus neemt en waarde hecht aan een gezellig team waarmee je enthousiast samenwerkt aan projecten om trots op te zijn? Solliciteer dan bij SolarToday!

VACATURES HOOFDKANTOOR HAARLEM

Vacature - Accountmanager Duitsland

Zit adviseren en de drive om te scoren in jouw bloed? Heb jij technische (solar) kennis? En reis je graag? We zijn op zoek naar een fulltime ondernemende verkoper. Je standplaats is Haarlem en je kunt ook vanuit huis werken. Jij wordt als onderdeel van ons internationale team mede verantwoordelijk voor de verkoop in de Duitstalige landen.

VACATURES VESTIGINGEN BENELUX

Vacature - Verkoop binnendienst Roosendaal

Als binnendienst medewerker ben je vanuit kantoor verantwoordelijk voor het ontzorgen van de verkoop buitendienstcollega’s. Jij weet alles over de producten en adviseert de klant over producten, alternatieven en levertijden wanneer zij je bellen.

Vacature - Magazijnmedewerker vestiging Zwolle

Voor onze vestiging SolarToday Zwolle zijn we op zoek naar een handige duizendpoot die het als een uitdaging ziet om samen met zijn collega’s de werkzaamheden in het magazijn en bijbehorende administratieve taken soepel te laten verlopen. Ben jij dat? Lees dan verder!

Vacature - magazijnspecialist Alkmaar

Voor onze vestiging SolarToday Alkmaar zijn we op zoek naar een nauwkeurige magazijnspecialist. Ben jij praktisch ingesteld en bereid de handen uit de mouwen te steken, werk je graag in een klein team én woonachtig in omgeving Alkmaar? Lees dan verder!

Open sollicitatie - Hoofdkantoor & vestigingen

Staat er geen vacature bij die aansluit bij jouw capaciteiten? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s (inkoop | verkoop | sales | adviseur | magazijn), het liefst met ervaring in de solar branche. Laat ons weten welke functie jij ambieert via onderstaand formulier en wie weet zien we elkaar snel!

Direct solliciteren op een vacature? Of een open sollicitatie? Vul dan onderstaand formulier in.

Max. bestandsgrootte: 10 MB.

Benieuwd naar Team SolarToday?

SolarToday is een snel groeiende groothandel, gespecialiseerd in solar producten. Wij dragen al ruim 10 jaar bij aan een duurzame wereld. Dit doen we met een team van ongeveer 30 collega’s, zowel op het hoofdkantoor in Haarlem als in de vestigingen in Nederland, Spanje en Turkije.

Werken bij SolarToday betekent werken in een informele en betrokken organisatie. Je krijgt voldoende ruimte voor eigen inbreng en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Regelmatig wordt er een borrel of (sportief) uitje georganiseerd voor collega’s en relaties.

Medewerkers aan het woord

Bijdragen aan de verduurzaming van Nederland (en Europa), dat is toch fantastisch?

Jaap – vestigingsmanager

Een ambitieuze baan combineren met het moederschap, door flexibel te werken kan dat!

Renee – marketingmanager

Bij SolarToday is veel ruimte voor eigen inbreng, dat werkt voor mij heel fijn.

Bernard – commercieel adviseur

0