Werken bij SolarToday aan een duurzame wereld!

Met plezier naar je werk gaan, je persoonlijk kunnen ontwikkelen en bijdragen aan een duurzame maatschappij. Dat kan bij SolarToday!

Voel jij je thuis bij een organisatie die haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus neemt en waarde hecht aan een gezellig team waarmee je enthousiast samenwerkt aan projecten om trots op te zijn? Solliciteer dan bij SolarToday!

Vacature - Accountmanager binnendienst Zwolle

Heb je ervaring met, of kennis van het ontwerpen en verkopen van PV-systemen? Heb jij de communicatieve vaardigheden en de vakkennis om uit te leggen hoe een PV-systeem aangelegd dient te worden? Neem dan contact met ons op!

Vacature - Commercieel adviseur Roosendaal

Heb jij technische (solar) kennis? Een vlotte babbel? En adviseer jij graag? Dan zoeken wij jou! Als onderdeel van ons lokale team word jij verantwoordelijk voor de verkoop in de regio West-Brabant/Zeeland of regio Midden-Brabant.

Vacature - Magazijnmedewerker Dokkum

Ben jij die handige man of vrouw die het als een uitdaging ziet het magazijn en bijbehorende administratieve taken gesmeerd te laten verlopen. Heb jij je heftruckcertificaat? En woon je in de buurt van Dokkum? Solliciteer dan snel!

Direct solliciteren? Vul dan onderstaand formulier in.

Max. bestandsgrootte: 16 MB.

Benieuwd naar Team SolarToday?

SolarToday is een snel groeiende groothandel, gespecialiseerd in solar producten. Wij dragen al ruim 10 jaar bij aan een duurzame wereld. Dit doen we met een team van ongeveer 30 collega’s, zowel op het hoofdkantoor in Haarlem als in de vestigingen in Nederland, Spanje en Turkije.

Werken bij SolarToday betekent werken in een informele en betrokken organisatie. Je krijgt voldoende ruimte voor eigen inbreng en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Regelmatig wordt er een borrel of (sportief) uitje georganiseerd voor collega’s en relaties.

Medewerkers aan het woord

Bijdragen aan de verduurzaming van Nederland (en Europa), dat is toch fantastisch?

Jaap – vestigingsmanager

Een ambitieuze baan combineren met het moederschap, door flexibel te werken kan dat!

Renee – marketingmanager

Bij SolarToday is veel ruimte voor eigen inbreng, dat werkt voor mij heel fijn.

Bernard – commercieel adviseur

0
X