Werken bij SolarToday aan een duurzame wereld!

Met plezier naar je werk gaan, je persoonlijk kunnen ontwikkelen en bijdragen aan een duurzame maatschappij. Dat kan bij SolarToday!

Voel jij je thuis bij een organisatie die haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus neemt en waarde hecht aan een gezellig team waarmee je enthousiast samenwerkt aan projecten om trots op te zijn? Solliciteer dan bij SolarToday!

Vacature - Controller hoofdkantoor Haarlem

Heb jij affiniteit met cijfers, én met de business? Ben jij sterk in rapportages maken en ben je scherp op marges en risico’s? Houd je van orde en kun je anderen op een positieve manier aanspreken op resultaten? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe controller!

Commercieel medewerk(st)er binnendienst

Voor onze vestiging in Kootwijkerbroek zijn wij op zoek naar een enthousiaste commercieel medewerk(st)er binnendienst. Je houdt je bezig met het maken van offertes en legplannen. En onderhoudt de communicatie met onze klanten. Zoeken we jou?

Vacature - Commercieel adviseur Alkmaar

Heb jij technische (solar) kennis? Een vlotte babbel? En adviseer jij graag? Dan zoeken wij jou! In een klein, gezellig team in Alkmaar kun je bijdragen aan een duurzamere wereld. Je krijgt volop de ruimte en begeleiding om jezelf te ontwikkelen tot de expert in jouw vakgebied.

Vacature - Sales Support

Als commercieel administratief medewerk(st)er (32-40 uur) heb je contact met onze Duitssprekende collega’s over levertijd en prijzen. Je verwerkt of bewaakt de orders in Exact en je stemt intern af welke orders wanneer uitgeleverd kunnen worden. Vervolgens heb jij contact met de internationale transporteurs om te zorgen dat de bestelling tijdig bij de klant afgeleverd wordt.

Vacature -
Inkoper Haarlem

Als inkoper bij SolarToday ben je samen met je directe collega verantwoordelijk voor voldoende beschikbaarheid van materialen voor de juiste prijs, kwaliteit en beschikbaarheid. Jij verwerkt ook de inkooporders in ons systeem (Exact) en je overlegt met onze Salesmanager over de forecast. Ook houd je contact met ons magazijn over de te verwachten binnenkomende goederen.

Vacature - Int. verkoper

We zijn op zoek naar een fulltime internationale, ondernemende verkoper. Je standplaats is Haarlem en je kunt natuurlijk ook vanuit huis werken. Als onderdeel van ons internationale team word jij mede verantwoordelijk voor de verkoop in de Duitstalige landen. Ben jij een gedreven verkoper die graag adviseert en onze rol als specialist in deze landen verder helpt uitbouwen?

Vacature - Magazijnmedewerker

Voor onze vestiging SolarToday Zwolle zijn we op zoek naar een handige duizendpoot die het als een uitdaging ziet om samen met zijn collega’s de werkzaamheden in het magazijn en bijbehorende administratieve taken soepel te laten verlopen. Ben jij dat? Lees dan verder!

Open sollicitatie -
Benelux

Staat er geen vacature bij die aansluit bij jouw capaciteiten? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s (inkoop | verkoop | sales | adviseur | magazijn), het liefst met ervaring in de solar branche. Laat ons weten welke functie jij ambieert via onderstaand formulier en wie weet zien we elkaar snel!

Direct solliciteren op een vacature? Of een open sollicitatie? Vul dan onderstaand formulier in.

Max. bestandsgrootte: 16 MB.

Benieuwd naar Team SolarToday?

SolarToday is een snel groeiende groothandel, gespecialiseerd in solar producten. Wij dragen al ruim 10 jaar bij aan een duurzame wereld. Dit doen we met een team van ongeveer 30 collega’s, zowel op het hoofdkantoor in Haarlem als in de vestigingen in Nederland, Spanje en Turkije.

Werken bij SolarToday betekent werken in een informele en betrokken organisatie. Je krijgt voldoende ruimte voor eigen inbreng en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Regelmatig wordt er een borrel of (sportief) uitje georganiseerd voor collega’s en relaties.

Medewerkers aan het woord

Bijdragen aan de verduurzaming van Nederland (en Europa), dat is toch fantastisch?

Jaap – vestigingsmanager

Een ambitieuze baan combineren met het moederschap, door flexibel te werken kan dat!

Renee – marketingmanager

Bij SolarToday is veel ruimte voor eigen inbreng, dat werkt voor mij heel fijn.

Bernard – commercieel adviseur

0
X