In Nieuws

Feestelijke opening vestiging Beernem

Het kenniscentrum Beernem kondigt met trots de opening van de nieuwe vestiging in België aan. Dit is de eerste vestiging van Solartoday in België. Om dit feestelijk te vieren nodigen wij iedereen donderdagmiddag 8 juni vanaf 14:00 van harte uit voor de opening van de vestiging in Beernem.

Tijdens de opening kan onder het genot van een hapje en een drankje kennis worden gemaakt met onze specialisten en leveranciers. Daarnaast kunnen bezoekers zich laten informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van onze zonne-energie oplossingen. Ook is er kans om te netwerken met regionale ondernemers.

De experts van onze vaste leveranciers Jinko Solar, Canadian Solar, Huawei, SAJ, Van der Valk SolarEdge en IMS-Solar zijn aanwezig. Alle vragen over zonnepanelen, omvormers, batterijen en montagemateriaal kunnen aan hen gesteld worden. De producten zijn ook te zien tijdens de mini-beurs die dag. Aanmelden kan via www.solartoday.nl/beernem. 

Programma

14.00 uur | Aanvang

15.00 uur | Officiële opening

19.00 uur | Einde

Gedurende de dag is de mini-solar-beurs geopend en staan er lekkere hapjes en drankjes klaar.

SolarToday groeit

Het kenniscentrum in Beernem is alweer de zesde vestiging van SolarToday in de Benelux. Hiermee is de internationale positie van SolarToday flink versterkt. Later dit jaar opent ook nog een vestiging in Brussel haar deuren. Door de verschillende vestigingen zijn we altijd dichtbij de installateur en kunnen we hen goed ondersteunen en voorzien van advies op maat.

Deel dit artikel:

0