In Nieuws

Nieuwe vestiging Beernem (België)

Kenniscentrum Beernem is een feit! Met de komst van een nieuwe vestiging in België, versterken we ons internationale netwerk aanzienlijk. Boudewijn van Dam, Business Development Director: “Met zes kenniscentra in de Benelux (en een extra vestiging in Brussel die dit jaar haar deuren opent) zijn wij altijd dichtbij voor installateurs.”  

Medeoprichter Arno van der Kloot en vestigingsmanager Pascal Debusschere zijn blij met deze stap. “Wij kunnen echt iets toevoegen aan deze regio. Een regionale aanpak is de meest efficiënte manier om installateurs te ondersteunen met advies op maat en een grote voorraad A-merken zonnepanelen, omvormers, montagematerialen en opslag.”

Uit voorraad leverbaar

Vanuit kenniscentrum Roosendaal werd er al veel verkocht in België. “We wilden graag nog dichterbij de installateur zijn, zodat ze ook langs kunnen komen voor advies op maat. En direct materiaal kunnen ophalen uit ons magazijn. Op deze manier kunnen wij een ‘one stop shop’ zijn voor installateurs in de regio Vlaanderen. Zij kunnen bij ons voor al het materiaal voor residentiele en commerciële projecten terecht”, aldus Boudewijn van Dam. Neem contact op voor de mogelijkheden of kijk op www.solartoday.be.

 

Deel dit artikel:

0